TAXA MASTERS 2017

//TAXA MASTERS 2017

TAXA MASTERS 2017

Beste Leden en vrienden van Leden,

Op 9 september spelen we de TAXA MASTERS weer en zullen we ’s avonds weten wie Stijn opvolgt als de nieuwe TaXaMaster 2017…
De Masters zijn altijd een leuke dag, maar deze editie willen we extra speciaal maken. Er is dit jaar hard gewerkt aan onze nieuwe putting- en chippinggreens (dank u Roger!) en dat mag gevierd worden.
Daarom hebben we de Burgemeester uitgenodigd voor een feestelijke opening van de nieuwe terreinen en de nieuwe Master haar/zijn prijs te overhandigen.
Ook de nieuwe buitenbar (die dezer dagen verder afgewerkt wordt) huldigen we dan in : voor deze gelegenheid als GinBar met een toffe keuze gins aan vriendelijke prijzen.
Uiteraard en volgens onze traditie is er ook een gezellige BBQ. Het menu vind je op de volgende bladzijde. Aansluitend is er een verrassingsoptreden als opwarmer, gevolgd door onze uiterst dansbare live DJ ….  Kortom, alle ingrediënten voor een knallend feestje!
Aan de wedstrijdformule hebben we ook gesleuteld, zodat ook onze nieuwe leden die nog geen GVB hebben kunnen deelnemen en onderling een spannende wedstrijd kunnen spelen, met een afzonderlijke winnaar en prijs voor deze nieuwe categorie.

WEDSTRIJDFORMULE EN DEELNAMEPRIJS
GVB       incl. greenfee Bossenstein + prijzengeld + soep en broodjes + BBQ               € 75 p.p.

Vanaf 08.00 u                        18 holes Stableford op Bossenstein
Aansluitend                            broodjes en soep op TAXA
Vanaf 13.30 u                         12 holes Stableford
Daarna                                   puttingcontest

NOG geen GVB                incl. prijzengeld + soep en broodjes + BBQ                                  € 35 p.p.

Vanaf 13.30 u                         12 holes Stableford op Taxa + puttingcontest

GASTEN ENKEL BBQ                                                                                                                          € 27.50 p.p.

 MENU
Onze traiteur voorziet per persoon :
Gemarineerde saté – BBQ-worst – Gemarineerde Kipfilet 
 Zuiderse scampispies  –  Gemarineerde Tournedos
Met een variatie van sauzen en uitgebreid groetenbuffet, aardappel- en pastasalades

Tenslotte doen we namens het bestuur graag een warme oproep aan jullie allemaal om uiteraard als spelend lid in eerste instantie massaal in te schrijven, maar zeker ook om vrienden of familie uit te nodigen voor het avondfeest. Jullie zullen de voorbije maanden gemerkt hebben dat we er alles aan doen om TAXA als gezellige golfschool met knappe faciliteiten verder uit te bouwen op de sportieve kaart van Turnhout en omstreken te zetten.

En dat zal de komende tijd niet verminderen. Integendeel, we gaan verder in dezelfde richting . Meer daarover binnenkort …

Hoe inschrijven

 Bij voorkeur via de VVG-app en anders via email aan info@taxagolf.be  met duidelijke vermelding van de naam en voornaam van de spelers en gasten voor wie u de inschrijving doet.
Gelieve uiterlijk voor 1/9/2017 in te schrijven.
Na die datum liggen de bestellingen bij de traiteur vast en zijn geen annulaties meer mogelijk.
Betalen doet u dan op 9/9 bij aanvang.

Sportieve groet,

Nest, Roger, Michel, Suzy, Sabine en Tom

Download hier pdf

2018-03-21T15:37:59+00:00