Nationale feestdag op Taxa

//Nationale feestdag op Taxa

Nationale feestdag op Taxa

Vrijdag is onze Nationale Feestdag en het wordt mooi weer.

Daarom organiseren we een extra thuiswedstrijdje op TAXA, met aansluitend voor de liefhebbers een typisch Belgische klassieker geserveerd op ons gezellig terrasje : mosselen of stoofvlees, natuurlijk met frietjes.

Wedstrijd :
– Max. 24 plaatsen – afslag 15.30 u (dus niet om 14u zoals gewoonlijk zodat iedereen eerst wat van de vrije dag kan genieten)
– Als er genoeg ‘lagere handicappers’ meedoen, spelen we in 2 categorieën (interne hcp 1-9 en 10-18) om er wat extra spanning in te krijgen, telkens met een toffe prijs
– We spelen met een neary op hole 3 en hole 5, met telkens een fles rosé als prijs en we voorzien een fles cava voor de speler met de meeste birdies

Nadien is er gelegenheid tot uitgebreid aperitieven met aansluitend mosselen friet (€ 23) of stoofvlees (€15) voor wie graag een hapje blijft eten.

Eten zonder de wedstrijd te spelen, kan natuurlijk ook 🙂

Vriendelijk verzoek wel om – enkel als je wil mee eten – uiterlijk donderdag 20/7 om 12u te bevestigen of je mosselen of stoofvlees verkiest, zodat we onze bestellingen tijdig kunnen regelen. Graag via email tom@vaneven.be (want Rita is er niet en anders missen we uw bevestiging misschien).

2018-03-21T15:37:59+00:00