AANPASSING VAN DE RICHTLIJNEN VANAF 11 MEI

//AANPASSING VAN DE RICHTLIJNEN VANAF 11 MEI

AANPASSING VAN DE RICHTLIJNEN VANAF 11 MEI

Aanpassing van de richtlijnen vanaf 11 mei:

Wat verandert er?
-De essentiële verplaatsing wordt anders ingevuld dwz greenfee kan weer worden toegelaten (in de praktijk is dit afhankelijk van club tot club, het kan best zijn dat, omwille van de bezettingsgraad bepaalde clubs dit niet toestaan). De golfer moet zijn gezond verstand gebruiken inzake afstand.
-Gedeelde materialen : binnen de golfsector waren we zeer streng. Naar voorbeeld van andere sectoren en sporten zullen we het protocol bijsturen.
Bv. voor de driving range :
*Het belang van handen ontsmetten neemt toe. Bv. Voor -en na gebruik ballenmachine handen ontsmetten.
Voor -en na gebruik driving range handen ontsmetten. Dan moeten de emmers en ballen niet meer ontsmet worden. Zeker voor kort contact met de handen is dit een goede manier van werken (ook voor andere gedeelde materialen).
*Vrij practicen kan indien we social distancing respecteren (max. 6 personen), dus u hoeft hiervoor niet meer te reserveren, wel nog voor de golfronde
-Qualifying condities: nota KBGF volgt ivm tijdelijke Corona maatregel ifv Qualifying condities. (zie bijlage)
-Mondmasker: sterk aangeraden en een beleefdheidsvorm als 1.5 m afstand houden niet mogelijk is
-Proshops kunnen open en er mag les gegeven worden aan 2 personen in buitenlucht, natuurlijk met alle voorzorgsmaatregelen van social distancing. Voor les even contact opnemen met onze golfpro Christiaan Peters, tel.nr. 0488/03.29.23

Wat verandert niet?
-Per flight van 3 spelen nog steeds met dezelfde twee, het is de verantwoordelijkheid van uw leden dit te respecteren en na te leven.
-Enkel op afspraak les en starttijden, optioneel voor de practice
-Nog geen officiële wedstrijden maar u kan al wel Qualifying scores /EDS organiseren.
-Nog geen groepslessen
-Nog geen verhuur van materiaal.
-Enkel noodzakelijke infrastructuur (toilet in secretariaat en secretariaat) mag open de rest nog niet
-Nog geen horeca (enkel 1 vast take away punt zonder stoelen, terras,..

Social distancing en blotehandencontact zijn en blijven de leidraad, daarnaast komt nu de vraag vanuit de overheden om met GEZOND VERSTAND om te gaan met deze regels.
Zolang er geen vaccin is, zal er aan contact tracing moeten gedaan worden. Boeken en online reserveren is daarom de nieuwe norm want dan kan je via i-golf een lijst genereren met de verschillende spelpartners van een persoon.

2020-05-10T10:03:44+00:00