NIEUWE PRO’S OP TAXANDRIA

//NIEUWE PRO’S OP TAXANDRIA

NIEUWE PRO’S OP TAXANDRIA

Inhoud

Voorstelling nieuwe pro’s

Emails via info@taxagolf.be

 

Om een goeie start te maken en omdat de nieuwe oefenterreinen bijna klaar zijn, hebben wij gezorgd voor 2 nieuwe pro’s. Jullie weten dat we ons tot doel gesteld hebben volledig in te zetten op de verdere uitbouw van een toffe golfclub, maar met een sterkere profilering als compacte maar unieke golfschool in de regio met knappe trainingsfaciliteiten voor zowel jeugd, beginners als de meer gevorderde golfer. En waar je ook tijdens de winter met verlichting kan doortrainen en ‘lessen’.

Maar omdat echt goed te doen heb je pro’s nodig met dezelfde visie en dynamiek. Gedreven mensen die meedenken en hun job met passie doen. We zijn eigenlijk best fier jullie te kunnen melden met wie we deze volgende stap in ons vernieuwingsprogramma zetten ….

Voorstelling nieuwe pro’s

Laurent Machiels

Laurent is PGA professional, en als pro gekend voor zijn unieke, maar heel effectieve lesmethodes. Veel gevraagd lesgever en coach op Royal Antwerp, Ternesse en voor de VVG-jeugd. Hij is tevens als pro verbonden aan The Dutch (de KLM-Open baan).

 

 

 

Christiaan Peeters

Christiaan is assistent-professional, getalenteerd golfer en gepassioneerd lesgever. Hij analyseert ieders vaardigheden om van daaruit gepersonaliseerd de meest effectieve verbeteringen te trainen, afgestemd op ieders kwaliteiten – zonder tijdverlies, doelgericht en realistisch.

Christiaan zal hoofdzakelijk op TAXA aanwezig zijn voor de starters, de jeugdlessen en voor de lessen van gevorderden op afspraak. We zorgen dat er heel snel een lesboek zal liggen in het clubhuis – Laurent werkt dat nu uit.

Er zal les gevolgd kunnen worden op :
– woensdag na de jeugdlessen,
– op donderdag vanaf 16u, en
– 2-wekelijks ook op zaterdagvoormiddag.
– andere momenten kunnen later ook op afspraak

Woensdag 6/9 starten de jeugdlessen en gaan we dus ook met de andere lesmogelijkheden terug van start.

Verder gaan we ook samen met Laurent en Christiaan thema-lessen in kleine groepjes organiseren. Dat zijn – en sommigen onder ons kunnen dat uit ervaring met Laurent bevestigen – heel nuttige en aangename lessen met een klein spel of competitie-aspectje rond bijv. putten, of chippen, of pitchen enz. We werken ook aan een formule om toch houten of driver-technieken te kunnen oefenen op onze driving-range, waarbij de nadruk op de juiste techniek ligt en wat perfect kan zonder ook effectief 200 meter te moeten slaan.

Kortom, het nieuwe pro-team gaat anders, dynamischer en veel leerrijker zijn dan vroeger. En dat hadden we nodig om al onze leden alle kansen te bieden om nog beter te gaan golfen en vooral via een veel boeiender en uitdagender les-aanbod.

 

2018-03-21T15:37:59+00:00